Waarom Ik rij bij Klaas?

(onderaan deze pagina staat nog wat info over en door het CBR)

Naast ons mooie slagingspercentage zijn er nog minstens 10 redenen om te kiezen voor de rijschool in Leeuwarden;

  • 1 Lessen in een Opel Business Edition of in een BMW automaat Business Edition.
  • 2 BOVAG lid = Gratis proefles + Garantie op je rijopleiding + Garantiefonds
  • 3 Je rijles agenda en resultaten ontvang je digitaal via de RijBewijsApp
  • 4 Uitgebreid (modulair) online theoriepakket, dus snel je theorie op zak. Inclusief praktijkondersteuning
  • 5 Video ondersteuning in de auto mogelijk
  • 6 Niet ontvangen lessen worden terug betaald en onderdelen zijn uitwisselbaar tussen broer/zus
  • 7 Geen standaard rijlessen, maar aangepast aan jouw en dus sneller succes
  • 8 Makkelijk en eenvoudig betalen met iDeal en kan ook in termijnen met “Drive-Smart”
  • 9 2To Drive, lessen va 16,5 jaar inclusief coach training
  • 10 Vaste instructeur en auto. Ook het examen doe je met de zelfde lesauto inclusief examen begeleiding.

Wie zijn wij: ikrijbijklaas.nl is de autorijschool die actief is in Leeuwarden, en Heerenveen. Onze resultaten geven je vertrouwen en zekerheid. Dit bereiken we door onze persoonlijke benadering en begeleiding i.c.m. met onze unieke lesmethode. Zo bereiden wij jou voor op het praktijkexamen

Onze manier van werken: Ieder persoon is anders, daarom is er ook geen rijopleiding gelijk. Onze manier van opleiden begint bij jezelf. Wat wel altijd het zelfde blijft is de inhoud van de rijopleiding, daaraan doen we GEEN afbreuk. Alleen de weg om alle vaardigheden onder de knie te krijgen kunnen per persoon verschillen.

De lessen beginnen al bij jou thuis. Je hebt namelijk de mogelijkheid om je thuis d.m.v. instructiefilms goed voor te bereiden op je komende rijles. In de auto krijg je natuurlijk ook nog uitleg over hoe we een oefening gaan uitvoeren. Deze uitleg kan door een video die in de auto wordt getoond worden ondersteund. Het behalen van je theorie examen wordt een stuk eenvoudiger omdat je naast het boek ook de mogelijkheid hebt om alle theorielessen te beluisteren in een online theoriemodule. Het spreekt voor zich dat de theoriemodule is voorzien van veel oefenvragen en oefenexamens. Daarnaast kun je alle kennis nog eens testen met de ruim 30 3D voorrang situatievragen.

Jouw vorderingen: Wij werken met een elektronische vorderingskaart die je direct na elke les op je computer of rijbewijsapp kunt bekijken. Op deze kaart staan al je prestaties en kun je precies lezen wat je per les hebt gedaan maar ook hoe goed je dat is gegaan. Alle afspraken en andere zaken die met rijopleiding hebben te maken kun je volgen met de RijBewijsApp die je GRATIS kunt downloaden. Alle gegevens op de RijBewijsApp ontvang je ook op je mailadres.

Garantie en zekerheid: Door onze BOVAG erkenning en het Garantiefonds bieden wij jou met onze ervaring de zekerheid en de betrouwbaarheid die je van een autorijschool mag verwachten. Wij kunnen iedereen een rijopleiding op maat aanbieden. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in rijopleidingen voor mensen die te maken hebben met een autistische stoornis en/of ADHD, maar mensen met een rijangst of angststoornissen zijn bij ons in vertrouwde handen.