Meer over rijschool Ik rij bij Klaas

De autorijschool die actief is in  Steenwijk, Meppel, Zwolle Heerenveen en Leeuwarden.We doen het gewoon nét even anders. Onze resultaten geven je vertrouwen en zekerheid. Dit bereiken we door onze persoonlijke benadering en begeleiding i.c.m. met onze unieke lesmethode. Zo bereiden wij jou voor op het praktijkexamen

Onze manier van werken:     De stijl van lesgeven wordt aangepast aan jouw stijl van leren. Daarin is niets fout maar alles is goed. Je kunt in de auto ook niets fout doen. Wij hebben in de auto tijdens de rijles heel veel leermomenten. Hoe meer leermomenten we hebben in de auto hoe meer jij hebt geleerd. We nemen voor elk onderdeel de tijd die er voor nodig is om het jouw eigen te laten worden. Je stapt na elke rijles steeds weer uit met het gevoel weer veel geleerd te hebben en een stap dichter bij het examen te zijn.

Lees verder

De lessen beginnen al bij jou thuis. Je hebt namelijk de mogelijkheid om je thuis d.m.v. instructiefilms goed voor te bereiden op je komende rijles. In de auto krijg je natuurlijk ook nog uitleg over hoe we een oefening gaan uitvoeren. Deze uitleg kan door een video die in de auto wordt getoond worden ondersteund. Het behalen van je theorie examen wordt een stuk eenvoudiger omdat je naast het boek ook alle theorielessen kunt beluisteren in de online theoriemodule. Het spreekt voor zich dat de theoriemodule is voorzien van veel oefenvragen en oefenexamens. Daarnaast kun je alle kennis nog eens testen met de 3D voorrang situatievragen.

Jouw vorderingen: Wij werken met een elektronische vorderingskaart die je direct na elke les op je computer of smartphone kunt bekijken. Op deze kaart staan al je prestaties en kun je precies lezen wat je per les hebt gedaan maar ook hoe goed dat is gegaan. Alle afspraken en andere zaken die met rijopleiding hebben te maken kun je volgen met de RijBewijsApp die je kunt downloaden. Alle gegevens op de RijBewijsApp ontvang je ook op je mailadres.