Rijschool Meppel

Rijlessen in Meppel

Starten met rijlessen in Meppel? Maak dan kennis met dé autorijschool in Meppel., Ik rij bij Klaas. Als rijschool doen wij het het nét even anders. Rijlessen moeten leuk en ontspannen zijn en daar zorgen wij voor, dat rijlessen leuk zijn. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier de auto in- en tevreden de auto weer uit stapt. De rijlessen van onze rijschool vinden voor het grootste gedeelte plaats in Meppel en omgeving. Met name in het begin, vinden de rijlessen rondom Meppel plaats. 

Onze rijschool 

Onze rijschool kenmerkt zich door veel persoonlijke aandacht, aandacht voor JOU? Bij ons doe je nooit iets fout, wij kiezen voor de positieve insteek, dat je niks fout doet, maar altijd wel dingen kunt verbeteren.

Op naar het rijbewijs 

Naarmate je rij opleiding vordert gaan we steeds iets verder en gaan we ook steeds meer buiten Meppel rijden. Rijlessen moeten leuk zijn. Zit je in de laatste fase van je rijopleiding dan gaan we heel veel buiten Meppel rijden om nog meer inzicht en ervaring op te doen. Het is zelfs mogelijk om een rit te maken naar een andere grote stad zoals Amsterdam, Den Haag of Groningen bijvoorbeeld.We willen er op een leuke manier voor zorgen, dat jij snel en veilig je rijbewijs haalt.

Hoog slagingspercentage 

Wij hebben als rijschool een super hoog slagingspercentage en vele tevreden cursist. Onze rijschool wordt beloond en beoordeeld met een ruime 9. Wil jij rijlessen volgen bij de leukste Rijschool in Meppel, met een zeer hoog slagingspercentage?

PS: Leuke nieuwtjes plaatsen we op onze Facebook en Instagram