Waarom kiezen voor rijschool Klaas in Meppel

WELKOM bij IKRIJBIJKLAAS.nl  

Wij waarderen het dat je even de tijd hebt genomen om onze website te bezoeken. Snuffel op je gemak rond. Een mooi moment om eerst even dit verhaal te lezen. Het geeft jou een goede indruk over wie we zijn en waar we voor staan. Verder op deze pagina tref je extra informatie van het CBR.

Vraag Hier meer informatie aan!

Wie zijn wij?                                                                                                                                                                 Rijschool IKRIJBIJKLAAS.nl is een rijschool waar plezier, vertrouwen en natuurlijk leren heel belangrijk zijn. Zonder één van deze elementen kunnen we geen goede rijlessen geven. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt in de auto en vertrouwen hebt in jezelf en in dat wat wij jou willen leren.

Het CBR Examen heeft voor jou geen verrassingen meer                                                                                    Wij staan garant voor een volledige rijopleiding die jou veel meer biedt dan het CBR van jou verwacht. Je leert dus GEEN CBR trucje om een rijbewijs te kunnen (op)halen, maar je krijgt gegarandeerd een 100% rijopleiding waardoor het CBR examen voor jou geen verrassingen meer heeft. En dat geeft jouw de zekerheid en het zelfvertrouwen waardoor het examen voor jou een stuk minder spannend wordt.  

Je betaalt nooit teveel                                                                                                                                                  Handig om te weten. Als wij jouw examen hebben aangevraagd en jij sluit dat met een positief resultaat af dan worden alle niet benutte rijlessen altijd terug betaald na het behalen van jouw praktijkexamen. Je betaalt zo dus nooit teveel. 

Een goede voorbereiding is het halve werk                                                                                                                We besteden naast alles wat je van ons moet leren ook veel extra aandacht aan inzichtontwikkeling en hoe jij tijdig een verkeerssituatie kunt herkennen en oplossen. Uiteindelijk kun jij je na het behalen van het rijbewijs positief onderscheiden t.o.v. andere beginnende bestuurders. Wij kiezen er voor om jou goed voor te bereiden op het examen. Dit betekent dat je beter een paar lessen extra voor het examen kunt rijden waarin we de bonuspuntjes op de spreekwoordelijke i zetten. Dat is beter dan dat je net een aantal lessen te vroeg naar het examen gaat, het resultaat kun je dan wel raden. Uiteindelijk is een her-examen stukken duurder dan investeren in een goede voorbereiding door een paar “extra” rijlessen. Het zijn dan ook geen extra rijlessen als je in 1x het praktijkexamen positief afrond. Wij vinden een goede voorbereiding het halve werk. 

Onze resultaten laten dan ook zien dat wij voor de volle 100% achter deze lesmethode kunnen staan. Natuurlijk, 100% garantie om in 1x te slagen kunnen we jou niet geven, maar we gaan er wel alles aan doen. Mocht het toch niet lukken, en dat hoeft niet eens door jouw schuld te zijn, dan is het CBR  her-examen kosteloos.    

Ook voor theorie bij ons in goede handen                                                                                                                Voor de theorie ben je bij ons ook in goeden handen. De theorie is voor de meesten niet het favoriete onderdeel van de rijopleiding. Maar wat ik altijd zeg “je kunt geen aardappels koken zonder water” je kunt geen rijbewijs halen zonder goede theoretische kennis. Daarom kunnen wij jou een modulaire leermodule aanbieden die leren mogelijk maakt in te lezen tekst en gesproken tekst. Deze module is natuurlijk inclusief onbeperkt vragen maken om voor het CBR theorie examen te kunnen oefenen. Deze vragen zijn opgedeeld in kennis vragen en vragen hoe je de kennis moet toepassen. Op deze wijze worden ook de CBR vragen gesteld, een goede training dus.

Ben jij op zoek naar een rijschool die naar jou luistert en rekening houdt met jouw wensen. Vind jij een persoonlijke benadering belangrijk?…dan heb je de juiste rijschool gevonden. Vraag gewoon een introductierijles aan en ervaar het zelf. Natuurlijk is die introductierijles kosteloos, dus wat houdt je nog tegen….. Hoop je snel bij mij achter het stuur te zien…….