Reviews

Bij Klaas is er veel ruimte om op een ontspannen manier de kunst van het rijden te leren. Hij leert je om je op je gemak te voelen in het verkeer, en om er op een vlotte, vloeiende en veilige manier deel aan het te nemen. Bij Klaas is ruimte voor een geintje, en hij corrigeert je duidelijk en ontspannen. Al met al een hele fijne rijschool waar ik in een keer mijn rijbewijs heb gehaald.

Joshua de Vries uit Meppel “Ontspannen en leerzame rijopleiding”

Als eerste wil ik Klaas bedanken voor de erg leuke rijlessen! Door de fijne manier van aanleren kreeg ik het snel onder de knie.

Mees Hut uit Meppel “Uitstekend!”

Klaas heeft mij veel geleerd en als een team hebben we ervoor gezorgd dat ik goed voorbereid was op mijn examen. Daardoor ben ik in 1 keer geslaagd en kan ik straks lekker rijden!

Milan Bakker uit Meppel “Leuk en gezellig je rijbewijs halen!”

Voor mij was Klaas de perfecte rijinstructeur. Hij neemt de tijd om je niet alleen het rijden te leren, ook neemt hij de tijd om je genoeg zelfvertrouwen te geven voor het examen en een leven achter het stuur. Je kan met Klaas geweldig lachen en serieuze gesprekken voeren. Ik zal voor altijd met veel plezier terugkijken naar mijn lessen bij Klaas.

Jelle Kornman uit Zwolle “een geweldige tijd gehad”

Ik heb mijn rijbewijs gehaald door de fijne en vooral goede lessen van Klaas. Hij hielp me mijn zelfvertrouwen te vinden tijdens het rijden. Ik vond de manier van uitleggen van Klaas erg duidelijk en geduldig en kijk met veel plezier terug op de lessen. Zeker een aanrader:)

Myrthen uit Meppel “Fijne rijlessen gehad bij Klaas”

Klaas Wijmenga ontzettend bedankt voor alles. Ik heb genoten van elke rijles, zowel lachend als huilend. Door jouw support ben ik vandaag geslaagd!! Ga zeker het uurtje in de week missen, maar kom nog snel een keer langs voor de ☕️☕️.

Esmee van Doorn uit Zwolle