Reviews

Ik heb gemerkt bij Klaas dat hij goed aanvoelt wat de juiste manier is om naar het afrijden toe te werken. Daarnaast kreeg ik op de juiste manier feedback, en het was daarnaast ook altijd gezellig. Kortom: ik ben blij dat ik de juiste keuze heb gemaakt om voor deze rijschool te kiezen.

Miguel Meeuwis uit Meppel

Vriendelijke rij instructeur, geeft duidelijke aanwijzingen en helpt je met handige trucjes. Daarnaast is het altijd gezellig bij Klaas in de auto!

Luc Arkema uit Zwolle

Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs bij Klaas, erg gezellig maar ook serieus wanneer het nodig is. Heeft erg veel geduld en lekker flexibel dus goed te combineren met je school. Komt goed en duidelijk terug op de fouten zodat hij je het goed kan uitleggen. Zeker aanbevelen als je een gezellige en rustige rijschool zoek!

Tessa vd Woude uit Meppel

Klaas is een geweldige rijinstructeur met heel veel ervaring. Hij kan goed uitleggen en het is altijd gezellig in de auto. Als er iets niet lukt, kijkt hij graag mee naar een oplossing. Door hem ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen! Ik raad ikrijbijklaas zeer zeker aan!

Deborha Meijer uit Meppel

Ik vond het super gezellig, veel gelachen en ook veel geleerd. Mooie gesprekken gehad maar, als het serieus moest dan ging de les ook serieus. Klaas komt goed terug op fouten en legt uit hoe je het beter kan doen de volgende keer, Hierbij leer je van je eigen fouten. Jasper

Jasper Pruntel uit Ufelte

Klaas maakt een goede inschatting van de benodigde aantal lessen die er nodig zijn. Een duidelijke communicatie en het makkelijk samen plannen van lessen in een app maakte het een fijn geheel.

André Punter uit Amsterdam