Reviews

Ik zou als ik jou was, bij ikrijbijklaas je rijbewijs halen. Het zijn gezellige en goede lessen. Klaas is flexibel in planningen en probeert er altijd voor te zorgen dat je elke week les hebt. Tijdens de lessen krijg je heldere uitleg en snap je het aan het einde van de les.

Milan Klooster “Leuke, gezellig en goede lessen”

Ik heb mijn rijlessen als erg prettig ervaren. Klaas past zijn manier van lesgeven op mij aan, waardoor ik middels (af en toe ook wat kritische maar wel fijne) feedback steeds meer zelfvertrouwen kreeg in het rijden. Daarnaast waren de lessen ook nog eens gezellig, vol met humor en waren er goede gesprekken. Al met al een echte aanrader!

Birgit van Veluwen “Fijne rijinstructeur die zich aanpast aan jouw manier van leren”

Het is heel leuk om te rijden bij ik rij bij Klaas super vriendelijk en altijd positief super leuke en gezellige tijd gehad met Klaas.

Dion Houwer “Supper leuk”

Toen ik begon met mijn rijlessen was ik onzeker en raakte ik best snel overprikkeld tijdens het rijden. Stapje voor stapje ging ik vooruit en kreeg ik meer zelfvertrouwen tijdens het rijden. Klaas zorgde er met humor en gezellige praatjes en geduld voor dat ik mij tijdens elke rijles op mijn gemak voelde. De dingen die ik lastig vond nam hij altijd serieus en we zochten samen naar manieren om met overprikkeling om te gaan, zoals bv. op tijd een time out nemen. Ik heb hierdoor ook veel geleerd over mijzelf en hoe ik met spanning om kan gaan. Ik had van te voren nooit gedacht dat het mij zou lukken om te kunnen schakelen en mijn rijbewijs zou halen. Maar het is me met de goede rijlessen van Klaas vandaag gelukt!! Kortom: Klaas is een super goede rijinstructeur die ik iedereen zou aanraden. Bedankt Klaas!!

Sanne Postema “Klaas is een top rij instructeur!”

Met een lange adem en hink stap sprong het roze pasje kunnen halen. Het geduld wat Klaas heeft…. En owjah, hij is flauw van de woordgrappen

Floris Zandbergen “Wat een goeie rijschool”

Ik heb gemerkt bij Klaas dat hij goed aanvoelt wat de juiste manier is om naar het afrijden toe te werken. Daarnaast kreeg ik op de juiste manier feedback, en het was daarnaast ook altijd gezellig. Kortom: ik ben blij dat ik de juiste keuze heb gemaakt om voor deze rijschool te kiezen.

Miguel Meeuwis uit Meppel