Mystery Bike on time

Mystery Bike Actie IS GESTART!!

VIND DE MYSTERY BIKE EN ONTVANG EEN HORLOGE OF EEN MYSTERY BIKE RIJLESPAKKET CADEAU!

Even iets over ons en deze leuke en bijzondere actie.

Het is allereerst een actie die nog nooit eerder door een rijschool is gedaan. Waarom deze actie? Fietsen doe je nu waarschijnlijk heel vaak. Met het behalen van je rijbewijs kun je vaker de auto pakken en de fiets af en toe laten staan. Vandaar de Mystery Bike Actie, zoek de fiets en ga voor een rijbewijs!

Ikrijbijklaas.nl is een bijzondere rijschool, bijzonder in de zin dat wij jou een meer dan complete rijopleiding geven op een manier die je ook bij zal blijven, ook na het behalen van je rijbewijs. Wij hebben veel plezier in het verzorgen van de rijlessen. Tijdens de rijlessen is het dan ook NOOIT saai en erg leerzaam. Wij leren jou autorijden zoals het waarschijnlijk ook zal gaan als jij je rijbewijs op zak hebt. Wij hebben dus duidelijk een andere visie t.o.v. andere rijscholen over hoe je een rijbewijs moet halen. Dat we soms zaken anders aanpakken is onze garantie voor jouw  succes. We doen soms gek en dat doen we nu ook met onze Mystery Bike® actie.

Wat moet je doen?

Doe jij ook mee met de Mystery Bike actie?

De MYSTERY BIKE on time:

Ergens in Leeuwarden is de Mystery Bike® verstopt. Als jij de Mystery Bike® hebt gevonden dan post je een foto van jezelf en de fiets op de vindplek en plaatst deze op social media. Daarbij volg je @ikrijbijklaas en TAG jij rijschool ikrijbijklaas.nl in het bericht. Als je dit allemaal hebt gedaan dan ontvang je een prachtig horloge als jij start met je rijopleiding bij ikrijbijklaas. Zo ben je dan ook altijd op tijd voor je rijlessen.

Of

Ergens in Leeuwarden is de Mystery Bike® verstopt. Als jij de Mystery Bike® hebt gevonden dan post je een foto van jou en de fiets op de vindplek en plaatst deze op social media. Daarbij volg je @ikrijbijklaas en TAG jij rijschool ikrijbijklaas.nl in het bericht. Als jij 5x de Mystery Bike® hebt gevonden ontvang je geheel GRATIS een Mystery Bike®rijlespakket bestaande uit 4 rijlessen en een rijexamen.

Voor de actie geldt: 1 actie per persoon en de acties kunnen niet worden gecombineerd met andere voordelen en/of acties. Prijzen kunnen niet worden verzilverd voor contanten.

De prijzen zijn inwisselbaar bij afname van een rijlespakket naar keuze i.c.m. de start van een rijopleiding.

 

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Mient de Vries van Total Bike in Leeuwarden en FaberExposize in Stiens. De actie loopt voorlopig alleen in Leeuwarden.

 

profiteer nu!!